Hej! Varmt välkomna till Cattleya thaimassage.

Vi utför flera behandling Traditional Thaimassage , Olje massage ,Fot massage , Huvud Axlar och rygg massage, Aroma olje massage, Sport massage och body scrub. Som du kan betala med Epassi , Wellnet, Swish ,Klanar och Kontant. Vi har båda madrass och massagebänk också dusch.
Här på Cattleya thaimassage vi ta hand om kund ett varmt mottagande. I butiken vi säljer också Presentkort.

                                                                                                                                                     Välkomna in!
                                                                                                                                             Cattleya Thaimassage


Stämning i butiken Första gången vi öppnade dörren för att komma in i affären. Det första vi kan känna är Den mjuka doften av parfym som känns som att vi är på ett spa, inte en frisörsalong. Men när jag kom ihåg, åh! Vi är här för att göra det, eller hur? Bli inte förvånad.
Denna salong, som namnet antyder, Nap Sleep Salons betyder att de både är en frisersalong och ett spa. att få oss att sova Tillsammans med att koppla av på ett bekvämt sätt för att bli av med trötthet från en trött dag medan vi tvättar håret och göra hårbehandlingar och när det gäller butiken Efter att ha informerat detaljerna om den reserverade tiden är klar. Personalen kommer att fråga oss om styrkan i massagen och repor. inklusive en hårtork Vilken typ av hår vill du ha när poolen är klar? Här kan du informera personalen innan du börjar göra jobbet.