En Thaimassage massagesalong I Spånga.

Alla vet Thaimassage är inte bara behaglig, den frigör även spänningar och ger dig ny energi. Du kan motverka en rad hälsoproblem genom att gå och låta dig knådas med jämna mellanrum.

Hos oss har du flera alternativ att betala. Du kan betala med ACTIWAY,WELLNET,ePassi,Swish och Kontant.

Kom och Prova underbara!!!

Ring eller Boka i vår Karender hos!Bokadirekt.seTidsbokning eller Drop in / Varm Välkomna!
Stämning i butiken Första gången vi öppnade dörren för att komma in i affären. Det första vi kan känna är Den mjuka doften av parfym som känns som att vi är på ett spa, inte en frisörsalong. Men när jag kom ihåg, åh! Vi är här för att göra det, eller hur? Bli inte förvånad.
Denna salong, som namnet antyder, Nap Sleep Salons betyder att de både är en frisersalong och ett spa. att få oss att sova Tillsammans med att koppla av på ett bekvämt sätt för att bli av med trötthet från en trött dag medan vi tvättar håret och göra hårbehandlingar och när det gäller butiken Efter att ha informerat detaljerna om den reserverade tiden är klar. Personalen kommer att fråga oss om styrkan i massagen och repor. inklusive en hårtork Vilken typ av hår vill du ha när poolen är klar? Här kan du informera personalen innan du börjar göra jobbet.